Nejnovější recenze ze sekce Zdroje
Došlo rychle.
Spokojenost.
- Kvalitní zdroj od známé firmy
- Dlouhá záruka
- Gold účinnost
- Je tichý
Zdroj jsem vybral kvůli jeho kvalitě, záruce a účinnosti a hlavně ceně. Ačkoliv jsem sám dlouho přemýšlel zda utáhne sestavu na kterou je doporučen 650w zdroj pro kartu (PODLE SEČTENÍ TDP CPU GPU + OSTATNÍ VÁM VYJDE MAX 385W)(rx 6700,ryzen 5 5500,16gb RAM,2tb HDD,240gb SSD), tak jsem to zkusil a vše je v pořádku, naprosto bez problémů. Zde je vidět, že s kvalitním zdrojem nepotřebujete obrovskou kapacitu.
- Zdroj s nejlepší účinností na trhu a to i v nízkém zatížení
- bzučení když zdroj není v zátěži.
Zdroj v zátěži nejde slyšet vůbec, ale v idle začne bzučet jak transformátor, takže pokud máte PC na stole vedle monitoru tak nedoporučuji.
- Výkon
- Nový GPU konektor
- Možnost fanless módu při nízké zátěži
- Modulární
- Velmi tiše píská i když je PC vypnuté
Velmi kvalitní zdroj. Zvláštní je, že i když je počítač vypnutý tak velmi potichu píská (coil whine).
- 80 PLUS Gold, účinnost 92%
- Dostatečně dlouhé a tvárné kabely
Záměna za Seasonic S12II-520 - 520W 80 PLUS BRONZE , který byl na hranici sestavy. Původní zdroj si na zásuvce bral v plné zátěži 420W, a už byl dost slyšet. S tímto je spotřeba za stejných podmínek do 390W na zásuvce. Sestava MB MPG X570 GAMING PLUS, CPU R7 3800xt, GTX Aorus 1080Ti. Nevěřil jsem, ale na zdroji opravdu záleží :-). PC je podstatně tišší, a vše jede "v klidu".
- Tichý-otáčky dle výkonu
- Výkonný
- Modulární řešení-méně kabelů
- Kvalitní, záruka 4roky
- Účinnost
Doporučuji, perfektně tichý (používaný výkon do 50%)
Pěkné balení, robustní provedení, kabeláž dostatečná, plně odpojitelná, takže nepřekáží nepotřebné kabely.
Zatím úplná spokojenost, koupě nelituji.
- Tichy,uvidime jak dal,ale zatim spokojenost
- Kvalitní Modulární zdroj
- 3X Sata , 2x VGA
- rozměry
- kvalita
- Jeden z mála zdrojů s 16pin konektorem pro nové grafické karty
- Příšerně hlasitý pod zátěží
Zprvu nadšení, ale jakmile jsem spustil náročnější hru (GPU RTX 4070Ti vytíženo na cca 50%), zdroj začal být neuvěřitelně hlasitý - naprosto bez problémů překřičel grafickou kartu. Mám uzavřená sluchátka s ucházejícím odhlučněním, a stejně ho slyším. Po výměně zdroje za jinou značku vše v pořádku, takže hluk je opravdu z něj.
- Tichý a výkonný zdroj.
- Velmi tichy
- Velmi dobrá kvalita. Dobrá cena.
Zatím jen vyzkoušen
Funguje jak má
- Zpacování
- Koncept ASUS ROG (pokud máte case, desku, myš, klávesnici, vypadá to hodně efektně)
- Kabeláž
- Výkon
- Tichý
- Záruka 10let
- Jelikož mám case pod stolem a v case je zdroj ukryt v plastovém tunelu, není vidět display.
Zdroj Asus ROG Thor nahradil Corsair HX1000 Professional, který mi sloužil 12 let a jistě by sloužil i dál, ale stavěl jsem nový PC Asus Prime 570X Pro + 5950x + 64gb DDR4 3600 Gskill + 6800XT Sapphire Nitro+, k tomu AIO chlazení Corsair 150i Pro XT. Zdroj je krásně zpracován vybaven velice tichým ventilátorem (možnost 0 RPM mode), perfektní poměrně poddajnou dostatečně dlouhou a opletenou kabeláží. O zdroji v PC prakticky nevím, Sice má zdroj display, kde můžete sledovat aktuální spotřebu PC, ale jak jsem psal výše v nevýhodách, PC mám pod stolem a zdroj je v case ještě ukryt za plastovým tunelem, takže na display nevidím, ale úplně mě to netrápí. Zdroj má certifikaci Platinum, takže je i řádně účinný. Uvedený počítač zvládá bez problémů (vyzkoušena i 6900XT Red Devil s 3x8pin) a no problem. Chvilku jsem přemýšlel zkusit Crossfire 6800XT, zda by to utáhl, ale nechtělo se mi překopávat kabely. Na zdroji je vidět spolupráce s firmou Seasonic (asi nejlepší zdroje spolu s Corsair, podle mě) + navíc hezké provedení od Asus, cena je velice příjemná. Takže za mě 100%.
- odpojitelné kabely
- Pěkný vzhled
- Parádní objednávka, Přišel mi vadný kus, proč zrovna jáááá....
Protože jsem si ho zakoupil. Nemohl jsem se dočkat a byl jsem sklamán, že to bylo pokazené(vadné) moooc jsem s smutný z toho. Takže se to muselo dat na reklamaci,