Nejnovější recenze ze sekce Zdroje
- Tichý
Není třeba víc, prostě kvatitní velmi tichý zdroj.
Koupil jsem si postupně 3 tyto zdroje do různých počítačů a až někomu bude skládat další komp, tak po něm sáhnu znovu.
- - velmi tichý chod
- téměř neslyšný, bezproblémový zdroj
- Zdroj je zatím dobrý, nevím jak se pozná kvalita, ale šlape jak hodinky (vyměněno za 300 W)
- Neznám žádné
Velmi dobrý zdroj, za cenu asi 750 Kč je dostačující.
- cena, výkon
za málo peněz hodně muziky, aspoň tak to beru ze svého pohledu, každopádně jsou i dražší ale nepotřebuji highendové vybavení
- pres 80procent vykon...nejlepsi t.c. na trhu - lepsi nez jine 1100W zdroje.
perfektni produkt
- Kvalitní zpracování
- velice tichý
- v této třídě velice dobrý poměr cena výkon
Než jsem pořídil tento zdroj měl jsem v PC Xilence 550W,vydržel rok a půl a ze dne na den odešel,tak jsem si řekl že půjdu do kvalitnějšího výrobce jakým Fortron bezesporu je.Mám tento zdroj v PC asi měsíc,je velmy tichý a dobře se chladí,což se týče věcí jako minimálně 80% ůčinost a aktivní PFC tak za tuto cenu není co řešit.
- z osmi pinového napájení lze dle potřeby udělat 2x čtyř pinové
- zatím žádné
2 napájení na SATA a 4 napájení IDE (ATA)
- Dobrá cena a slušné recenze
- Pouze jedna napájecí větev SATA. Celkově kratší kabeláž, do některých PC to může být problém.
Rozumný zdroj za rozumnou cenu. Ale nečekejte zázraky.
- Pískal při delší hibernaci i při zapnutí. V krátké době mi při jeho používání odešly ůplně dvě základní desky .
Pokud někdo zjistí u tohoto zdroje pískání , dejte ho hned reklamovat . Nečekejte až vám v krátké době odejde ůplně základní deska .
- Certifikace 80PLUS BRONZE
- SLI ready
- modulární kabeláž
- chlazení
- pytlíček na nepotřebné kabely :) a nálepky na skříň
- Nic? :D
- Mohlo by být více napájení grafiky (nutnost použít redukci z 2*molex na 6ti pin)
- O 260 KČ drazší než Seasonic S12II-620 620W a to jen kvůli modulární kabeláži.
Tento zdroj jsem si vybral kvůli vysoké účinnosti a kvalitnímu výrobci. Krabice nevypadá nějak lákavě, ale po otevření mě čekalo milé překvapení. Všude se píše že zdroj nemá modulární kabeláž, ale má :D Napevno je pouze ATX 24P / 20P; ATX 12V 4P; EPS 12V 8P/ 4P. Zbytek je modulární tj. 9* napájení hdd; 6* 4pin molex; 2* floppy; 1*napájení grafiky 6pin; 1* napájení grafiky 6+2 pin (ten 2 se nemusí zapojovat). Hned dalšá plus je NVIDIA SLI ready, které taky není uvedené. Díky vysoké účinosti utáhne i 2* gtx 560ti v zátěži bez problémů. Zdroj má i kvalitní železný obal, díky kterému je extrémně těžký. Jinak je téměř neslyšitelný a nefouká z něj teplý vzduch, jen studený :)
- Levný.
- Je dost hlasitej, jako malej traktor.
Tento zdroj jsem vybral, protože měl docela dobré recenze. Ale jsem z něj zklamaný. Strašně nahlas vrčí, že po vypnutí počítače, slyšim v uších ještě hodinu vrčení. Přemýšlím o vrácení. Tento zdroj jednoznačně nedoporučuji.
- Tichy
- Pekna cerna barva
- Docela neprehledna kabelaz
Vetveni mi moc nevyvohuje, ale zapojil jsem vsechno, akorat je v tom binec :))
- dobrý výkon
- po čase poněkud hlučný
průměrný zdroj
Se zdrojem jsem naprosto spokojen, je velmi tichý.
- - nízká cena
- - nízká hlučnost
Tichý a jede jak má, co víc si přát. A samosebou dobrá cena. Do slabších PC se vyplatí.
- ????
- Nebyla prozatím možnost jej pořádně vyzkoušet.
Druhý den odešel do věčných lovišť. Jde na reklamaci.
Jinde to neměly - zde ano a jde solidní obchod
- plná spokojenoct
výtečný poměr cena / výkon.
jsem plně spokojen.
- zat
Jednoduché použití, atím bez potíží.
- Hlavní vlastnosti:
- 1 x 4-pin P4
- 7 x 4-pin Molex
- 1 x PCI-Express
- 2 x Serial ATA
- 2 x Floppy (disketová mechanika)
- Ventilátor:
- - 400 Watt Intel P4 / AMD Athlon XP
- - Splňuje ATX 2.3 specifikaci
- - Aktivní PFC
- - 120mm ventilátor
- - AFC (automatické řízení otáček ventilátoru)
- - SCP (ochrana proti zkratu)
- - OVP (ochrana proti přepětí)
- - OTP (ochrana proti podpětí)
- - Účinnost přes 80%
- Konektory:
- 1 x 24 PIN ATX
- 1 x 4 PIN P4
- 1 x 6 PIN PCIe
- 3 x SATA
- 3 x Molex (HDD"s, etc.)
- 1 x Floppy
- NIC
Zdroj mi vyhořel Ale deska MSI s tím neměla Problem a vydržela i cup i ram hdd byly v poradku
Počítačový zdroj s výkonem 400 wattů plně vyhovuje normě ATX 2.0 a disponuje dvojící oddělených 12-voltových větví s maximální zátěží 14 a 15 A. Deklarovaný výkon je dosažitelný bez znatelného poklesu napětí na jednotlivých větvích. O chlazení se stará nízkootáčkový 120 mm ventilátor jehož otáčky jsou regulovány tepelným senzorem. Zdroj disponuje všemi potřebnými napájecími konektory včetně PCI Express konektoru pro grafickou kartu.